MOBILNI UREĐAJI

Najveći proizvođač mobilnih uređaja

 

Ako tražite ovlašteni servis Samsung mobilnih telefona bez obzira na model i vrstu kvara, na pravome ste mjestu. Korisnicima Samsung mobilnih telefona stojimo na raspolaganju neovisno o tome radi li se o popravku mobilnog telefona ili Vam je samo potrebna pomoć i savjet. U svojem radu koristimo isključivo originalne Samsung rezervne dijelove, a naši servisni centri u Splitu i Zagrebu mogu vam pomoći s bilo čime, od napuklog zaslona do prijenosa podataka ili zamjene priključka za punjenje.

Neovisno radili li se o Samsung Note 9, Note 10, S9, S10, A50 ili J3 tu smo da Vam pomognemo kako bi Vaš mobilni telefon čim prije ponovno proradio. Upravo iz tog razloga uveli smo i uslugu brzog servisa gdje na našim servisnim lokacijama Vaš uređaj može biti popravljen već unutar sat vremena (ovisno o dostupnosti rezervnih dijelova na servisnom skladišti ili pak vrsti kvara na uređaju).

 

 

Izdvojili bi i dodatne prednosti korištenja naših usluga:

  • Na ugrađeni dio i izvršenu uslugu dajemo jamstvo.
  • U slučaju popravka kvara koji nije podržan tvorničkim jamstvom, tvorničko jamstvo i dalje vrijedi na ostale komponente.
  • Brza i kvalitetna usluga izvršena od strane ovlaštenih i educiranih servisera.
  • Transparentne cijene

 

Obratite nam se s povjerenjem na našim servisnim lokacijama, putem telefona ili pak putem kontakt obrasca.