O nama

Naslovna  //  Informacije o tvrtki

Informacije o tvrtki

 

Smart Smart d.o.o. je tvrtka specijalizirana za servisne usluge i trgovinu mobilnim telefonima te dodatnom opremom za mobilne telefone.

Povijest tvrtke

Servisni centar Smart Smart, kao zasebna tvrtka proizašao je iz dvadesetpetogodišnjeg iskustva na području servisa mobilnih telefona i popratne opreme.

Nakon izdvajanja servisnih usluga i maloprodaje u zasebnu tvrtku krećemo u ulaganja u razvoj ljudskih potencijala, stjecanja novih znanja, investiciju u vrhunsku opremu i otvaranje dodatne poslovnice u Split. Sve navedeno pomoglo nam je u pozicioniranju Smart Smart d.o.o. kao jednog od najboljih i najopremljenijih servisa mobilnih telefona u regiji.

Smart Smart d.o.o. je ovlašteni servis za Samsung mobilne telefone te TV uređaje za područje republike Hrvatske.

Naša misija

Naše dugogodišnje iskustvo i znanje najbolja je referenca za naše korisnike. Korisnicima mobilnih uređaja i opreme omogućujemo brzu i kvalitetnu uslugu popravka mobilnih telefona. Posebno smo ponosni na naš brzi servis gdje već unutar sat vremena na lokaciji Zagreb i Split možemo ponuditi kompletni servis Samsung mobilnih telefona (ovisno o dostupnosti rezervnih dijelova).

Kroz naš rad poštujemo sve zakonske propise te procedure proizvođača, a osim zakonskog okvira vodimo i brigu o okolišu kroz ekološko zbrinjavanje iskorištenih dijelova, opreme i uređaja koji su nastali u procesu našeg djelovanja.

U održavanju visokog standarda naših usluga pomažu nam partneri te stalna ulaganja i praćenje najnovijih svjetskih tehnoloških trendova.

Osnovni podaci tvrtke:

Tvrtka/naziv: Smart Smart d.o.o..

Sjedište: Jastrebarsko 10450, Čeglje 83

Poslovnice:

  • Zagreb, Arena centar, Vice Vukova 6, (Samsung Experience Store)
  • Split, Kralja Zvonimira 4

Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu

MBS: 04606418
OIB: 43650159060

Račun tvrtke:

HR5723600001102562745 otvoren kod Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000 Zagreb