Servisne usluge

Naslovna  //  Servisne usluge  //  Zamjena ekrana

Zamjena ekrana

 

Zasloni mobilnih telefona su sve veći, sadržaj na njima izgleda sve bolje, ali ujedno zbog povećane uporabe slomljeni ili razbijeni ekran je sve češći kvar na mobilnom telefonu. Bez obzira da li ste razbili ekran Vašeg mobitela prilikom odlaska na posao, napornog treninga ili vam je jednostavno ispao na plaži, zamjena ekrana je najčešće potrebna odmah.

U Smart Smart servisima na lokaciji u Splitu i u Zagrebu u ponudi imamo originalne ekrane, ali i potreban material kako bi zamjena ekrana bila brza, povoljna i kako ne bi izgubili jamstvo na Vaš mobilni telefon. Slobodno nas kontaktirajte putem našeg kontakt obrasca ili pak nazovite jedan od naših servisa i zatražite neobvezujuću ponudu te najavite Vaš dolazak.

U slučaju brze zamjena ekrana u našim servisnim centrima (ako zaslone imamo na našem skladištu) Vaš mobilni telefon bit će popravljen unutar sat vremena.

Sukladno propisima proizvođača ako je Vaš slomljeni ekran zamijenjen za vrijeme trajanja originalne garancije, a isti posao je odrađen u ovlaštenom servisu, garancija na Vaš mobilni telefon neće biti poništena. Tako da preporučujemo korištenje isključivo ovlaštenog servisa.