Servisne usluge

Naslovna  //  Servisne usluge  //  Procjena i dijagnostika

Procjena i dijagnostika

 

Prilikom dijagnostike kvarova na mobilnim telefonima, a ovisno o problemu s kojim korisnik dolazi, u Smart Smart servisu možemo proći i do 50 različitih testova softwarea i hardwarea Vašeg mobilnog telefona. Povremeno nam na servis dolaze i uređaji koji su tehnički u potpunosti ispravni no njihova „neispravnost“ proizlazi iz eventualne nekompatibilnosti s dodatnom opremom (npr. Bluetooth auto instalacija), krivo unesene podatkovne ili multimedijalne postavke, a sve češće i zbog aplikacija koje nisu nužno instalirane iz poznatih izvora.

Proizvođači mobilnih telefona nerijetko već instaliraju jednostavne dijagnostičke alate u Vaše mobilne telefone, ali u Smart Smart servisu na Vaš zahtjev ili ovisno o kvaru provest ćemo dodatna testiranja hardwarea (senzori, baterija, matična ploča, zaslon, konektor, kamera, bluetooth, Wi-Fi….) te softwarea koji značajno može utjecati na performanse Vašeg mobilnog telefona (prije svega ovdje obraćamo pažnju na originalni software Vašeg uređaja).

Kao ovlašteni servis za mobilne telefona naši serviseri imaju pristup svi posljednjim dijagnostičkim alatima i bazama znanja te kvarova što nam omogućuje brzu reakciju na Vaše zadovoljstvo. Slobodno nas potražite u našem servisu u Zagrebu ili Splitu.