Servisne usluge

Naslovna  //  Servisne usluge  //  Zamjena USB kontakta

Zamjena USB kontakta

 

Primijetili ste da se baterija Vašeg mobilnog telefona ne puni do kraja ili pak se ne puni opće. Pojavljuje Vam se poruka da „punjenje nije moguće” šanse su dobre da USB konektor Vašeg mobilnog telefona nije ispravan. Glavni uzroci kvara USB konektora mogu biti vlaga koja dovodi do korozije na kontaktima, uporaba punjača ili dodatne opreme koji nisu odobreni od strane proizvođača te prljavština koja se je skupila na samome konektoru.

Molimo da imate na umu da neki problemi ne proizlaze nužno od samog konektora već mogu biti rezultat kvara na matičnoj ploči, neispravnog USB kabla ili pak neispravnog punjača, tako da Vas molimo da prilikom dolaska na servis sa sobom ponesete kabel i punjač koji koristite za punjenje Vašeg mobilnog telefona.

Kao i za ostale kvarove Smart Smart servis prilikom zamjena konektora koristi isključivo originalne dijelove proizvođača kako bi Vaš mobilni telefon nakon servisa zadržao svoje tvorničko jamstvo te nastavio s besprijekornim radom .

Slobodno nas posjetite u našim servisnim centrima u Zagrebu i Splitu gdje, u slučaju da se rezervni dio za Vaš mobilni telefon nalazi na skladištu, možemo ponuditi i uslugu brzog servisa.