Servisne usluge

Naslovna  //  Servisne usluge  //  Pohrana podataka

Pohrana podataka

 

Mobilni telefoni postali su tijekom vremena multimedijalna riznica naših najdražih trenutaka, glazbe, ili pak razgovora. U slučaju oštećenja mobilnog telefona, a pod uvjetom da su matična ploča i memorija ostali upotrebljivi možemo Vam ponuditi uslugu pohrane ili prebacivanja podataka. Navedeno vrijedi i u slučaju potrebe za promjenom softwarea na Vašem uređaju budući da tijekom navedenog proces može doći do brisanja kompletnog sadržaja koji se nalazi na Vašem mobilnom telefonu.

Prebacivanje fotografija, imenika, video ili audio sadržaja bit će učinjeno isključivo na drugi mobilni telefon našeg korisnika zbog čega Vas molimo da prilikom dolaska na servis isključite sve Pinove, lozinke, uzorke ili biometrijske metode zaključavanja mobilnog telefona.

Naša preporuka je da uvijek koristite servise u oblaku (Cloud services) kako bi Vaši podaci uvijek i redovito bili pohranjeni na sigurnu lokaciju.

U rijetkim slučajevima može doći do potpunog uništenja memorije mobilnog telefona tako da usluga pohrane podataka nije uvijek moguća. Smart Smart servis ne preuzima odgovornost za korisničke i ostale podatke na mobilnom telefonu.